Les roses, els llibres i l’originalitat, protagonistes al Parc Sanitari

 a Institució
El 23 d’abril es celebra la Diada de Sant Jordi i, com marca la tradició, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha gaudit d’aquest dia on els llibres i les roses són els grans protagonistes.
En el mercat d’enguany, però, l’originalitat també ha tingut un gran protagonisme i es que els usuaris, cada any més, ens sorprenen amb els articles que elaboren manualment a les clíniques.
Des de bon matí usuaris, professionals, voluntaris i ciutadania en general han pogut visitar totes les paradetes col·locades als carrers del Parc Sanitari. Peces de ceràmica, arracades, moneders, collarets, llibretes, anells, pastissos, galetes, punts de llibre, paraigües, espelmes, plantes, roses de paper, de drap, llibres, nines, imans, cendrers, galetes… Són alguns dels productes que s’han posat a la venda en aquest mercat i que han estat un èxit entre tots els assistents.
La Comissió d’Actes Lúdics dels Usuaris del Parc Sanitari, organitzadora d’aquest mercat, també ha participat amb la col·locació d’una paradeta de venda de roses.
Destacar, també, la iniciativa de l’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari que ha instal·lat dos stands de venda de roses solidàries: un al hall d’entrada principal de l’Hospital General i un altre a l’edifici Sant Joan de Déu – Numància.
La recaptació d’aquestes roses solidàries anirà destinada a la construcció d’un Centre Comunitari de Salut a Accra que sigui accesible, eficient i que assoleixi les necessitats sanitàries dels habitants de la zona.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search