L’ús de les pantalles durant el confinament a debat al nou webinar de SOM Salut Mental 360.

 a Salut mental
  • Aquest tercer webinar de la plataforma vol incidir en l’impacte que han tingut aquestes eines digitals en la nostra salut.

Les diferents fases de confinament que hem viscut arran de l’evolució de la Covid-19 ha portat com a conseqüència un augment de l’ús de les pantalles, en forma de videoconferències, videojocs, pel.lícules, sèries o xarxes socials.

És evident que ens han ajudat a mantenir el contacte amb els nostres familiars i amics, ens han permès seguir treballant des de casa i estudiar a distància, i en molts casos, ens han ajudat a distreure’ns. Però, hem sabut trobar un equilibri?

 “L’impacte de l’abús de les pantalles” és el títol d’aquest tercer webinar de la plataforma SOM Salut Mental 360 que vol analitzar quin ha estat el paper de les pantalles durant el confinament i les conseqüències clíniques del seu abús. Al mateix temps, proposarem consells per a realitzar una desconnexió digital saludable durant les vacances d’estiu.

Una trobada digital que tindrà lloc aquest dijous 23 de juliol a les 17:45 h i que comptarà amb les veus de: Marta Fernández Astorga, estudiant d’arquitectura i membre del Consell de Joves de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, Jordi Bernabeu Farrús, psicòleg de la Divisió de salut mental de la Fundació Althaia de Manresa i Manuel Armayones Ruiz, doctor en Psicologia i investigador de la eHeatlh Center de la UOC. El debat estarà moderat per Jordi Mitjà Costa, infermer de l’Àrea de Salut Mental de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

L’esdeveniment es farà  a través de la plataforma Zoom i per participar, cadrà que us incriviu de manera gratuïta (i abans de les 15h del 23 de juliol)  en aquest enllaç: https://forms.gle/ioUHixpb6ztfXj2Y9

Un cop inscrits, rebreu la vostra confirmació per accedir al webinar. En cas contrari, reviseu que el missatge no hagi entrat al correu brossa.

 

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search