Màster El valor de les cures en salut mental: inscripcions obertes!

 a Projectes, Salut mental

Encara sou a temps d’apuntar-vos a aquest curs que començarà a l’octubre en col·laboració amb la Universitat de Barcelona (UB) i el Campus Docent Sant Joan de Déu.

L’any 2019 va néixer el màster El valor de les cures en salut mental, amb l’objectiu de dotar els professionals de la salut que treballen en l’àmbit assistencial dels coneixements i habilitats necessàries per humanitzar les cures, i prioritzar els valors i preferències de la persona atesa.

El curs, en format presencial, està impartit al Campus Docent Sant Joan de Déu, en col·laboració amb la Universitat de Barcelona (UB), i liderat pels infermers del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Hilari Andrés i Aitor-Eneko Olivé.

Posar la persona al centre de l’atenció

El programa del màster es fonamenta en l’anomenat model de recuperació, que suposa un canvi organitzatiu en el sistema d’atenció a la salut mental, a través de processos terapèutics específics, dissenyats per a cada persona, que en facilitin l’apoderament respecte a la presa de decisions en el tractament, la participació en la planificació d’activitats i l’avaluació dels serveis.

Impulsat per la Direcció d’Infermeria del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, compta amb la col·laboració del Campus Docent Sant Joan de Déu – Escola Universitària d’Infermeria Sant Joan de Déu (adscrita a la Universitat de Barcelona); Sant Joan de Déu – Terres de Lleida, el Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, Benito Menni Complex Assistencial en Salut Mental, l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu de Barcelona, el Parc de Salut Mar i entitats col·laboradores de salut mental com Federació Veus, Activament, Salut Mental de Catalunya i Obertament.

Ja podeu fer la vostra inscripció a través de secretaria del Campus Docent, enviant un correu a cristina.dominguez@sjd.edu.es.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search