Reserva’t les dates: 9, 10 i 11 d’octubre, Setmana de la Salut Mental

 a Jornades, Recerca, Salut mental

Celebrem la XVI Jornada de Recerca en salut mental i la VIII Jornada de la Xarxa de Salut Mental

El proper mes d’octubre, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu commemora la Setmana de la salut mental, amb la celebració de la XVI Jornada de Recerca en salut mental i la VIII Jornada de la Xarxa de Salut Mental.

Una doble cita que té com a objectiu conèixer, per una banda, els projectes més innovadors i capdavanters que s’estan duent a terme en el tractament dels trastorns de salut mental, i d’altra banda, debatre sobre els reptes als quals s’enfronta actualment el sistema i les solucions que els professionals de la salut mental poden aportar a una societat en contínua transformació.

 

XVI Jornada de Recerca en salut mental

  • Dimecres 9 d’octubre: de 9 a 15h
  • Seu de la jornada: Auditori Centre social (Sant Boi de Llobregat)
  • Jornada oberta a tothom i en fomat híbrid

 

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu recupera la tradicional Jornada de Recerca en salut mental amb la mirada posada en tres temes rellevants: els determinants socials dels trastorns mentals, l’aplicació de les noves tecnologies en el seu abordatge i els tractaments innovadors per a les persones amb trastorns mentals.

Una jornada que comptarà amb l’experiència i el coneixement de professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i d’experts de fora de la institució.

 

VIII Jornada de la Xarxa de Salut Mental

  • Dijous 10 d’octubre:  de 9 a 14h i de 15 a 17h
  • Divendres 11 d’octubre: de 9 a 15h
  • Seu de la Jornada: Auditori del Centre Social  (Sant Boi de Llobregat)
  • Jornada en format híbrid

 

Sota el lema ‘Entorns canviants, societats vulnerables’, la Jornada anual de la Xarxa de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu enguany es reformula i es converteix en una doble cita que tindrà lloc els pròxims 10 i 11 d’octubre, coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Mental.

Una trobada que per primer cop serà oberta a totes aquelles persones que vulguin seguir-la en directe o de manera telemàtica i que esdevindrà un espai de reflexió al voltant dels reptes actuals i futurs de la salut mental, als quals ens enfrontem com a sistema.

Es tracta d’una jornada que vol ser una finestra oberta tant als professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, com als professionals d’altres institucions i entitats vinculades a la salut mental, així com a la ciutadania, que volem que s’impliqui i sigui coneixedora dels projectes més innovadors que s’estan duent a terme al Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Com ja és habitual, l’exposició d’accions clíniques, organitzatives, d’investigació o d’intervenció comunitària per part de professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i de professionals de fora de la institució marcarà la pauta del dia 11 d’octubre.

 

  • La setmana que ve compartirem les bases per a la presentació de càpsules en format oral, vídeo i póster.

 

  • Pròximament, també compartirem amb vosaltres el programa complet de les dues jornades i l’enllaç per formalitzar les inscripcions.

 

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search