Torna la jornada de PSI, a Reus, amb gran participació de professionals del Parc Sanitari SJD

 a Jornades

Aquesta edició duu per títol: “Pla de serveis individualitzats: nous models comunitaris, com encaixem?”

Amb la participació de professionals de la Unitat Funcional de Recuperació i Projecte de Vida (Cornellà), de la SJD Xarxa de Salut Mental del Parc Sanitari SJD

El pòster científic presentat per Sara Sánchez, infermera, professora i gestora de casos PSI al Parc Sanitari SJD, seleccionat entre una de les millors tres comunicacions

L’Hospital Universitari Institut Pere Mata organitza el 16 de novembre de 2023 la Jornada “Pla de serveis individualitzats (PSI) nous models comunitaris, com encaixem?”, la segona Jornada PSI Cat, a la firaReus Events de Reus.

La jornada girarà al voltant de l’encaix dels nous models comunitaris en salut mental i es compartiran diverses experiències d’intervenció comunitària que tenen lloc arreu de Catalunya.

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu serà representat per les professionals de la Unitat Funcional de Recuperació i Projecte de Vida (Cornellà), Tània Casas i Cristina Coll, de la SJD Xarxa de Salut Mental.

Així mateix, el pòster científic presentat per Sara Sánchez, infermera, professora i gestora de casos PSI al Parc Sanitari Sant Joan de Déu, amb el títol Qualitat de l’atenció en Salut Mental: la visió dels professionals del Pla de Suport Individualitzat (PSI) ha estat seleccionat entre una de les millors tres comunicacions i opta al premi al millor pòster.

A més al comitè organitzador de la jornada hi participen Carlos Romero, gestor de casos de salut mental, i Hilari Andrés, coordinador del PSI de salut mental comunitària i en àmbit penitenciari.

El Pla de Serveis Individualitzats (PSI) és un programa d’atenció de proximitat a persones amb un diagnòstic de trastorn mental sever i que, per les seves circumstàncies, no acaben d’establir un vincle satisfactori o suficient amb els serveis sanitaris i socials. La finalitat és aconseguir la continuïtat assistencial i la màxima recuperació i millora de la qualitat de vida en la comunitat, duent a terme l’atenció allà on és la persona: a casa, al carrer o en els diferents espais comunitaris.

La jornada s’adreça a professionals de l’àmbit de salut mental com la psiquiatria, psicologia, infermeria, teràpia ocupacional i altres professionals relacionats amb la salut.

En aquest enllaç podeu consultar el programa i les indicacions per formalitzar la inscripció.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search