Usuaris del Parc Sanitari es converteixen en Reis Mags

 a Institució
Els usuaris del Parc Sanitari Sant Joan de Déu demostren, cada vegada més, la seva solidaritat i les seves ganes per ajudar a la gent que més ho necessita. I aquestes ganes augmenten, encara més, quan la iniciativa proposada està encaminada a ajudar els nens més desfavorits.
Així neix l’Apadrinament de Cartes Màgiques que es porta a terme per segon any consecutiu al Parc Sanitari per part dels usuaris de la Clínica Benet Menni. Els treballadors socials de la clínica fan arribar als usuaris el projecte que cada any es porta a terme des de Cal Ninyo – Serveis Socials de Sant Boi de Llobregat.
Aquesta associació organitza l’apadrinament solidari de cartes de Reis Mags que pot realitzar-se fins el proper 21 de desembre.
Mitjançant aquesta iniciativa, la ciutadania en general pot apadrinar la carta que hagi escrit qualsevol dels nens més desfavorits de Sant Boi. D’aquesta manera, tothom por gaudir de la visita dels Reis Mags de l’Orient.
Els usuaris de la Clínica Benet Menni ja van demostrar l’any passat la seva solidaritat participant en aquest projecte i aquest any, han volgut repetir l’experiència. Gràcies a ells, doncs, els Reis Mags portaran nines, bicicletes, cotxes, jocs de taula… a la casa dels nens que més ho necessiten.
Si voleu apadrinar a una carta màgica i voleu més informació podeu enviar un correu electrònic a massallera@santboi.cat

 

 

 

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search