VIII Curs d’Avaluació Econòmica i Política Sociosanitaria

 a Institució
​L’Auditori de l’Edifici Sant Joan de Déu – Numància acollirà del 7 a l’11 d’abril el VIII Curs d’Avaluació Econòmica i Política Sociosanitaria. El curs està organitzat pel Parc Sanitari amb la col·laboració de PSICOST, London School of Economics and Political Science, Center of Economics of Mental and Physical Health (Institute of Psychiatry, King’s College London) i la Universitat Loyola Andalucía.
El VIII Curs d’Avaluació Econòmica i Política Socioasanitaria, a més, és un curs declarat d’interès pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i la Red de Investigación en actividades y promoción de la salud (redIAPP).
L’objectiu del curs és dotar a l’alumne dels coneixements bàsics sobre l’economia de la salut i política sociosanitaria amb una especial atenció sobre aquells mètodes d’investigació que poden promoure la gestió basada en l’evidència.
Per consultar el programa del VIII Curs d’Avaluació Econòmica i Política Socioasanitaria podeu fer clic aquí
Per més informació respecte la conferència &quotActualización en salud mental y evaluación económica en Europa&quot, clic aquí
Les places per assistir al curs són limitades. Per més informació podeu contactar amb Gemma Jordana (g.jordana@pssjd.org) de 9 a 15 horas.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search