Jornada de Treball sobre el Programa de Suport a la Primària en Salut Mental

 a Institució
​Des de les diferents novetats que ha aportat la elaboració del PDSMIA per part del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la més complexa ha estat el Programa de Suport a la Primària (PSP). Actualment, està implementat en sis dels vuit CSMA que gestiona la nostra entitat.
Malgrat es tracti d’un programa que requereix una dosi de flexibilitat i adaptació importants, des del Parc Sanitari Sant Joan de Déu s’ha vetllat per conservar un marc comú que es derivi en una visió transversal en quant a la valoració, la formació i la organització d’aquest programa com a complement del treball compartit amb les entitats proveïdores dels serveis de salut de primària. I, en aquest sentit, va plantejar-se aquesta jornada.
L’objectiu va ser crear unes jornades de treball conjunt entre els professionals dels Centres de Salut Mental que porten a terme el Programa de Suport a la Primària i els metges i infermeres del programa que treballen a les àrees bàsiques de Cerdanyola, Ripollet i Montacada, Esplugues, Cornellá, El Prat, Castelledefels i Garraf. No van faltar tampoc a la cita els directors de les DAP i els directors de sector de CatSalut d’aquests territoris així com representants del PDSMIA.
Tots els professionals assistents varen compartir experiències i van proposar eines de treball de cara al futur. La satisfacció dels participants va ser tan elevada que el Comitè Organitzador ja es planteja la possibilitat de repetir aquesta acció per tal de continuar compartint i treballant en la millorar del Programa de Suport a la Primària.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search