El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, novament al costat de la Magic Line

 a Colabora - ActualitatColabora, Esport i salut, Projectes, Solidaritat, Voluntariat

La Magic Line és la mobilització solidària de Sant Joan de Déu que ajuda a les persones en situació de vulnerabilitat i fomenta la solidaritat i el compromís per a assolir un món millor.

 

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu serà el punt de partida de dues rutes: una de 26 quilòmetres i una de 19.

 

El pròxim diumenge 17 de març tindrà lloc una nova edició de la Magic Line. El Parc Sanitari Sant Joan de Déu serà novament punt d’inici, en aquesta ocasió, de dues rutes:

  • Ruta Llobregat: consta de 26 quilòmetres i puja a Sant Ramon.
  • Ruta Llobregat: 19 quilòmetres, en direcció al parc agrari.

Com cada any, la inscripció és per equips d’entre 4 i 20 persones que es proposen un repte econòmic a aconseguir, abans de la caminada, amb centenars d’accions per tot el territori.

 

Un esdeveniment consolidat al Parc Sanitari Sant Joan de Déu

La ruta de 26 quilòmetres és una de les rutes clàssiques de la Magic Line que descobreix racons del Baix Llobregat. S’inicia al Parc Sanitari, ascendeix a l’ermita de Sant Ramon, recorre el centre del poble passant per les Termes Romanes i va a buscar la llera del Llobregat, on ens descobreix l’entorn fluvial i agrícola, i la Masia Can Comas (seu del Parc Agrari del Llobregat). Es desvia cap a l’ermita de Santa Maria de Bellvitge, per encarar Barcelona. El tram final passa pels racons de Montjuïc i el Barri Gòtic, fins a la Catedral de Barcelona, on se celebrarà la Festa de la Magic Line.

La ruta de 19 quilòmetres segueix el mateix recorregut, excepte la pujada a l’ermita de Sant Ramon.

 

Magic Line Sant Joan de Déu: transformació social gràcies a la solidaritat

En les deu edicions anteriors de la Magic Line han participat més de 115.000 persones, s’han recaptat 3.049.929 euros i s’han finançat 300 projectes. Alguns d’aquests projectes es duen a terme al Parc Sanitari Sant Joan de Déu, com ara campanyes de sensibilització sobre problemes de salut mental, de foment de les arts comunitàries com musicoteràpia o teatre, de promoció de l’esport inclusiu, programes de cobertura de necessitats bàsiques per a persones en situació de dependència i accions per pal·liar casos d’urgència social.

Si us voleu inscriure o ampliar la informació podeu fer clic en aquest enllaç.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search