Apunta’t als cursos d’Aula Parc!

 a Docència

Aula Parc és un espai docent del Parc Sanitari Sant Joan de Déu que té l’objectiu de promoure, organitzar i difondre formació especialitzada, dirigida a professionals i altres grups d’interès externs al centre.

Aula Parc és un espai docent del Parc Sanitari Sant Joan de Déu que té l’objectiu de promoure, organitzar i difondre formació especialitzada, dirigida a professionals i altres grups d’interès externs al centre, així com entitats del sector sanitari, sociosanitari, social, educatiu, etc…I, alhora, per a totes aquelles persones i empreses que busquin millorar la seva competència professional.

Aquesta formació se centra en diferents àrees com la discapacitat Intel.lectual, la gestió del dol perinatal, la humanització en l’assistència, el TEA, el maneig bàsic de la conducta suïcida, la gestió emocional i el treball en equips, la prevenció de les lesions cutànies o la migració i la salut mental, entre molts d’altres.

Els cursos són impartits per professionals de diferents disciplines i especialitats del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i si escau complementat amb altres professionals externs, amb contrastada experiència assistencial i docent.

Ja pots apuntar-te al primer curs ‘Prevenció i reconducció de la conducta alterada – DI (Discapacitat intel·lectual) que comença el pròxim el 24 d’abril.

Informa’t del programa d’aquest curs i dels pròxims a: https://bit.ly/4czpuhn

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search