Recerca Informa

 a Institució
​Donem el tret de sortida a una sèrie de notícies que donaran a conèixer el seguit de publicacions que realitzen, habitualment, els professionals de la Unitat de Docència, Recerca i Innovació del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
 
Article 1
Las desigualdades sociales en Salud Mental: el resultado de la contribución de la UE a la iniciativa de encuestas de salud mental mundial”.
L’estudi analitza l’impacte de les desigualtats socials en la prevalença de trastorns mentals comuns en nou països europeus.

 

 

Article 2
Prescripción de psicofármacos en la atención primaria Catalana – Resultados de un estudio epidemiológico”.
L’objectiu d’aquest estudi és descriure els patrons de psicofàrmacs en un període de 12 mesos i determinar els factors associats a aquesta en una població d’AP.

 

 

Article 3
Development of the insight scale for affective disorders (ISAD): Modification from the scale to assess unawareness of mental disorder”.
En aquest estudi es destaca la importància de la recerca en el reconeixement de la malaltia en usuaris amb depressió i trastorns bipolars donat que aquest fet està relacionat amb el desenvolupament de l’anomenada malaltia.

 

 

 
Article 4
Recognition of anxiety disorders by the general practitioner: results from the DASMAP study””
L’anomenat estudi determina el grau de reconeixement dels trastorns d’ansietat per part dels metges d’Atenció Primària (AP) i els factors associats al reconeixement.

 

 

Article 5
REPYFLEC cognitive remediation group training in schizophrenia: Looking for an integrative approach””
L’objectiu d’aquest estudi és desenvolupar una intervenció integral per avaluar l’eficàcia del nostre tractament cognitiu grupal REPYFLEC (Resolució de problemes i entrenament de la flexibilitat cognitiva), amb la intenció de millorar la cognició i funcionament en els pacients amb esquizofrència.

 

 

Article 6
Spanish validation of the Premorbid Adjustment Scale (PAS-S)”
Estudi que es porta a terme amb l’objectiu d’analitzar les propietats psicomètriques de la versió espanyola del PAS (Escala d’Ajustament Premòrbid)

 

 

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search